Uniek in Nederland?

Veel zoekmachine marketeers geven garanties op het behalen van topposities. Vaak krijg je vooraf de rekening. Hierin moet je ik je direct teleurstellen. Wij doen dit namelijk niet. We hebben namelijk wat veel beters bedacht!

Bij ons betaal je pas als we resultaten behalen voor jou. Simpel!

Wij starten met het promoten van jouw site in de zoekmachines volgens de volgende aanpak:

 1. We maken een inventarisatie van de huidige site en wat mogelijk beter kan.
  Tevens inventariseren we de belangrijkste zoekwoorden.
 2. We kiezen samen tien zoekwoorden om op te scoren in de zoekmachines.
 3. We starten met ons werk met deze tien zoekwoorden en sturen je pas een rekening als een van deze tien termen in de top tien van Google is gekomen (Google.nl of Google.com).

Wat we doen om dit resultaat te behalen? klantgeneratie pakket

 1. We schrijven goede blogs welke compleet zijn afgestemd op conversie en de zoekmachines. We rekenen hiervoor normaal 99 euro per term voor.
 2. We gaan links bouwen naar deze nieuwe pagina’s. (Linkbuilding doen we vanaf 59 euro per uur)
 3. Waar nodig boosten we het extra met wat social linkjuice

Interessant voor jouw website?

Natuurlijk ben jij de enige welke dat kan beslissen. Het is echter bij ons mogelijk om pas te betalen als we resultaten boeken.

Wat zullen een aantal nieuwe hogere noteringen in de zoekmachines doen voor jouw website?

 1. Meer bezoekers
 2. Meer “social proof”, aangezien Google je opneemt in hun topsites van een specifiek zoekwoord
 3. Gerichte website bezoekers

De investering?

Je start met een aanbetaling van 1 euro.

We gaan vervolgens van start. Wanneer een van de tien zoektermen een plek op de eerste pagina van Google krijgt dan start een jaarcontract van 299 euro per maand.

Hierin zitten dus al tien termen. Tien termen welke we maandelijks blijven promoten en pushen naar de top van de zoekmachines.

Daarnaast voegen we iedere maand een extra term erbij welke we laten scoren in de zoekmachines. Na een jaar heb je dus 22 gepromote zoektermen van jouw site. Het is inclusief de content en advies bij het converteren van de bezoekers naar leads & klanten.

Wil je meer dan 22 termen per jaar promoten? Voor een maandelijkse fee van 479 euro per maand wordt het totale aantal 50 stuks!

No cure No pay!

Wat als we geen resultaten boeken? We zijn geen helderzienden en kunnen dus niet op voorhand voorspellen of een site in de top tien komt. Wel passen we al onze technieken en tools toe om de site hoger in de zoekmachines te krijgen. Staat na drie maanden nog geen enkele zoekterm in de top tien (eerste pagina van Google.nl of Google.com)? Dan mag je alle content houden van ons en krijg je zelfs de ene euro van ons retour. Zelfs wanneer er 10 termen op plek 11 staat is dit het geval. Je betaalt alleen voor resultaat!

We hebben slechts een beperkt aantal plekken vrij voor deze unieke deal in Nederland. Deze aanbieding wordt per website beoordeeld. Wanneer we geen mogelijkheden zien door de staat van de website of de zoekwoorden (sommige termen zijn natuurlijk onmogelijk om op te scoren) zullen we dit vooraf aangeven.

Wil je weten wat er mogelijk is?

Meer informatie? Vul het formulier in en ontvang een gratis voorstel van ons.